MKB-Limburg - NIEUWS - FIELDLAB-ONDERZOEK-IN-GRENSREGIO-NOORDLIMBURG
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Fieldlab onderzoek in grensregio Noord-Limburg

Noord-Limburg is een regio met grote ambities. De financiële injectie vanuit de Regio Deal Noord-Limburg van 17,5 miljoen euro komt erg goed van pas om die te realiseren. Voor een goed doordachte besteding van het geld zijn een aantal Fieldlabs opgericht. Daarvan is ‘GrenszLab’ er één. In dit samenwerkingsverband werken vijf Limburgse onderwijsinstellingen samen aan het bevorderen van euregionaal ondernemerschap en het aantrekken en behouden van talent in de regio.

Doel van GrenszLab
GrenszLab wil talent aantrekken en behouden voor het bedrijfsleven in Noord-Limburg en Noordrijn-Westfalen (BRD). Onze Euregio heeft immers enorme groeipotentie. Het is alleen de vraag hoe we dit potentieel kunnen verzilveren. Grenszlab is een aanjager voor voldoende én kwalitatief goede medewerkers. Daar pluk je straks de vruchten van!

Doel van deze e-mail
We zijn benieuwd wat uw ervaringen zijn, maar ook je wensen op het gebied van samenwerken over de grenzen. Denk bijvoorbeeld aan het aannemen van nieuwe medewerkers uit Noordrijn-Westfalen, partnerships, ervaringen met stagiaires uit het buitenland, noem maar op.

De uitkomsten
De uitkomsten van de enquête zijn de basis voor een SWOT-analyse. Uiteindelijk biedt deze inzicht hoe het onderwijs gerichter kan werken aan het opleiden van de medewerkers van de toekomst.

Naar de enquête
KLIK HIER om naar de enquête te gaan. Het duurt maximaal 10 minuten, en je kunt anoniem blijven.

Alvast hartelijk bedankt voor je medewerking!

Met vriendelijke groet,

Hidde van Erp-Fieldlab Manager “GrenszLab” 

06-24260764

GrenszLab is een project van:Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV