MKB-Limburg - NIEUWS - FAASSEN-HIER-KOMEN-WE-SAMEN-UIT
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Faassen: Hier komen we samen uit

Ondernemend Limburg, het samenwerkingsverband van de LLTB, LWV en MKB-Limburg, hield op woensdag 27 mei de webinar ‘Van doem naar doen’. Moderator Sander Kleikers vroeg econoom Mathijs Bouman hoe hij vandaag de dag tegen de economische ontwikkelingen in Limburg aankijkt.

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Ondernemend Limburg in januari gaf Bouman al een doorkijk op deze economische ontwikkelingen. Nu, vier maanden later, bevinden we ons vanwege de coronacrisis echter in een compleet andere situatie.

Dit vormde voor Ondernemend Limburg de reden om een webinar te organiseren. Naast Bouman waren ook Ondernemend Limburg voorzitter Léon Faassen, gouverneur Theo Bovens en gedeputeerde Joost van den Akker van de provincie Limburg aanwezig. De 145 deelnemers konden de webinar online volgen en via een chatfunctie vragen stellen.

Bouman ging onder meer uitgebreid in op de op handen zijnde recessie. De econoom gaf daarbij aan dat als er een snelle wederopstanding kan komen, we mogelijk aan het eind van dit jaar alweer opveren. Hij moedigde ondernemers aan om daar waar het kan te blijven investeren. ‘Ondernemers die het lukt om tijdens een recessie te innoveren, komen daar meestal beter uit.'

Vervolgens gingen de sprekers met elkaar het gesprek aan over de rol van de overheid. ‘Bedrijven moeten kunnen herstructureren, daar moet de overheid zich niet mee bemoeien’, stelde Bouman. Voorzitter Léon Faassen sloot de webinar af met de woorden: ‘Ondernemers, hier komen we samen uit’.

De webinar ‘Van doem naar doen’ van Ondernemend Limburg is terug te kijken via deze link: https://www.mkblimburg.nl/webinar-van-doem-naar-doen/Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV