MKB-Limburg - NIEUWS - EVENT-FORT-SINT-PIETER--TERUGBLIK
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Event Fort Sint Pieter | Terugblik

In de prachtige heuvels van Maastricht zijn de leden ontvangen bij Fort Sint Pieter. In de verschillende lagen van het fort, hebben kleine groepen samen de munten moeten verzamelen in de soms donkere ruimten.
Door goed samen te werken, te communiceren en met een doos doorzettingsvermogen je als team in te zetten, kon je kans maken op de schat.
We zijn allemaal zeer sportief bezig geweest waarbij de kelders, de top, de oude grachten en tunnels met kanonnen niet aan ons voorbij kwamen in het spannende spel!

Naderhand hebben we tijdens het diner kunnen napraten met een welverdiend drankje!

 

   

 


 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV