slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Even voorstellen: stagiaire Layla Ouachour

Mijn naam is Layla Ouachour, ik ben 20 jaar en volg op dit moment de opleiding managementassistent/directiesecretaresse op Gilde Opleidingen te Weert. Daar heb ik inmiddels het eerste leerjaar achter de rug en mag ik het tweede leerjaar meteen beginnen met een leuke en veelzijdige stage.

Toen ons op school werd aangeraden om een stage te zoeken, kwam ik via de website de stageplaats van MKB-Limburg tegen. Ik had er een goed gevoel bij dat dit een stage zou zijn die het beste in mij omhoog kan halen.

De komende periode wil ik graag mijn sterke en zwakke punten leren kennen en me verder ontwikkelen. Na mijn opleiding tot managementassistente wil ik graag een HBO-opleiding doen. Door veel ervaring op te doen tijdens mijn stageperiodes, kan ik ontdekken op welk gebied ik me verder wil verdiepen.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV