MKB-Limburg - NIEUWS - ERVAAR-WAT-DE-BRIGHTLANDS-AI-ACADEMY-VOOR-JOU-KAN-DOEN
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Ervaar wat de Brightlands AI Academy voor jou kan doen

Bij de recent opgerichte Brightlands AI Academy staat Artificial Intelligence (AI) centraal. In oktober gaat het eerste programma van start waar AI talent wordt opgeleid. Er wordt in september een laatste workshop georganiseerd, waarbij potentiële deelnemers en werkgevers zich kunnen oriënteren op de inhoud van het twaalfdaagse programma. 

Datum: donderdag 9 september
Tijdstip: 16:00 – 17:30 uur
Brightlands AI Academy, Villafloraweg 1 in Venlo

Brightlands AI Academy biedt kennismodules aan die aansluiten bij de praktijk: van ideeontwikkeling naar business case en toe te passen AI methoden en technieken. Deelnemers en werkgevers zullen met elkaar in verbinding staan, wat zal leiden tot een kruisbestuiving om nieuwe AI kansen te ontdekken en verder door te ontwikkelen. De onderwijsinstellingen UMIO Business School van Maastricht University en Fontys ICT Venlo neemt het programma van twaalf volledige lesdagen voor rekening. Roy Lenders, ondernemer achter diverse succesvolle AI initiatieven, coacht de deelnemers en begeleidt hen in de businesscase. De eerste academy start in oktober van dit jaar.

Workshop
Potentiële deelnemers en werkgevers kunnen zich oriënteren op de Brightlands AI Academy door deel te nemen aan een workshop. Deelname is gratis, aanmelden kan door een e-mail te sturen aan hans.hendrikx@brightlands.com.

Programma workshop
De workshop vindt plaats op donderdag 9 september a.s. van 16:00 – 17:30 uur. Tijdens de workshop komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Voorstelronde en verwachtingen                              Hans Hendrikx
  • Introductie AI en toepassingen                                 Roy Lenders
  • Handvaten identificatie data gedreven ideeën         Damiën Nunes
  • Programma AI Academy                                          Hans Hendrikx

AI kansen voor ondernemers
Deze workshop is onderdeel van de Brightlands AI Academy. Door ondersteuning van de Regionale Investeringsagenda is het mogelijk om financieel de drempel laag te houden voor ondernemers om te investeren en om medewerkers aan het programma deel te laten nemen.

Ben jij ondernemer en wil je aan de slag met AI? Neem dan contact op met Hans Hendrikx via:
 hans.hendrikx@brightlands.com. of via M: 06-50 66 57 19 .

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV