slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

En de genomineerden voor de MKB L1mburg Prijs 2019 zijn...

De genomineerden voor de MKB L1mburg Prijs 2019 zijn bekend. De komende weken strijden acht geselecteerde bedrijven voor een plekje in de finale van de MKB L1mburg Prijs 2019. Vanaf nu mag het publiek haar stem laten gelden. De beste drie van de acht genomineerde kandidaten mogen door naar de finale en worden beoordeeld door de jury. Bij de feestelijke prijsuitreiking op 12 juni a.s. wordt tijdens een live tv-uitzending van L1 de winnaar van de MKB L1mburg Prijs 2019 bekendgemaakt.

Wie wint de MKB L1mburg Prijs 2019?
De MKB L1mburg Prijs is dé prijs voor maatschappelijke meerwaarde in Limburg. Net als voorgaande jaren gaat MKB-L1mburg samen met L1 op zoek naar bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen tot hun kernwaarde hebben benoemd.

De genomineerden voor 2019 zijn:

  • ACS Cleaning
  • Beej Benders
  • Blanche Dael
  • Blue Berrie Hill
  • Emma Safety Footwear
  • Boomkwekerij Fleuren
  • Tuincentrum Leurs
  • Re Use Materials

8 bedrijven naar de publieke stemronde
Voorafgaand aan de publieke stemronde heeft de selectiecommissie alle aanmeldingen beoordeeld op de invulling van het thema 'van winst naar waarde'. Uit alle aanmeldingen zijn 8 bedrijven geselecteerd die zichzelf mogen presenteren aan het publiek. In de publieke stemronde van 15 t/m 28 april 2019 kan het publiek kan zijn/haar stem uitbrengen op hun favoriete kandidaat in de stemmodule. De publieke stemronde is een nieuw onderdeel van de MKB L1mburg Prijs.

De uiteindelijke finalisten
Uit de publieke stemronde komen 3 finalisten die worden beoordeeld door de jury. Deze deskundige jury onder voorzitterschap van Monique Princen, voorzitter van MKB-Limburg, bezoekt de drie beste bedrijven die voortkomen uit de publieke stemronde. De ondernemers krijgen de kans om hun bedrijf te presenteren en de jury ervan te overtuigen dat zij de hoogste maatschappelijke meerwaarde hebben. Bij de beoordeling door de jury wordt onder andere gekeken naar doorzettingsvermogen, creativiteit en gedurfd optreden, continuïteit en imago.

Beoordelingscriteria
Welke onderneming gaat niet alleen voor een goed verdienmodel met bijbehorend financieel resultaat, maar ook voor maatschappelijke winst? In welk opzicht maakt het bedrijf de wereld – of althans ons stukje daarvan – aantoonbaar beter? Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt op branche of werkgebied. De enige voorwaarde is dat het bedrijf in Limburg is gevestigd. Het bedrijf en/of de product/dienst dat het meeste maatschappelijke meerwaarde biedt, wint de MKB L1mburg Prijs 2019. De uiteindelijke winnaar wordt bekendgemaakt in een live tv-uitzending van L1 op woensdag 12 juni 2019.

Initiatiefnemers
De MKB L1mburg Prijs is een initiatief van MKB-Limburg en de regionale omroep L1. De winnaar krijgt een kunstwerk en voor € 10.000 advertentietijd via media van L1 en een kunstwerk van de Limburgse kunstenaar Chris Gadiot.


 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV