MKB-Limburg - NIEUWS - DRIE-NIEUWE-INTERREGPROJECTEN-GOEDGEKEURD
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Drie nieuwe Interreg-projecten goedgekeurd

Euregio Rijn Maas Noord-18 november 2021.

We staan op de drempel van het nieuwe Interreg-programma 2021-2027. Dat betekent dat we veel gesprekken hebben met potentiële projectpartners. Ook zijn er onlangs nog drie INTERREG-projecten binnen het huidige programma goedgekeurd. Het is mooi om te zien dat dit ondanks de coronamaatregelen gewoon doorgaat. Verder hebben we een gesprek met de burgemeester van Weert gehad. In Weert mogen we een keer een presentatie voor het college van B&W komen geven. Buurman Nederweert was kort geleden in Mönchengladbach op bezoek en heeft ons gevraagd een Duitse partnergemeente te zoeken. Verder begint de Regio Deal Noord-Limburg zijn beslag te krijgen. Als de subsidiebeschikking er is, kunnen we de Duits-Nederlandse samenwerking op gemeenteniveau verder vormgeven met de euregio-toolkit.

Maike Hajjoubi
Directeur

Klik hier om de hele nieuwsbrief te lezen.

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV