slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Doortastend te werk bij MKB Sectorplan

Bij Sivero Metaal waren ze al enkele maanden op zoek naar een metaalbewerker. De kandidaten die vanuit uitzendbureaus werden aangedragen bleken niet de personen te zijn die bij het familiebedrijf paste. Maurice Holla, mobiliteitsadviseur bij MKB Sectorplan, bracht daar verandering in. De heer Simons van Sivero Metaal vertelt: “Maurice was zeer doortastend en we hadden al snel het idee dat het MKB Sectorplan ons kon helpen met het invullen van de vacature.”  Via het e-portfolio, een database met cv’s van veel verschillende werkzoekenden, kwam Maurice met een kandidaat die bij diverse bedrijven in dezelfde branche werkervaring heeft opgedaan. “Na een aantal positieve gesprekken, was de kogel door de kerk en is de arbeidsovereenkomst getekend. Hij is sinds begin dit jaar volop aan de slag in zijn proefperiode. Uiteraard is het nog een beetje wennen en aftasten, maar als hij zijn werk goed doet, hebben we er een ervaren  collega bij”, besluit de heer Simons.

Meer weten? http://www.mkbsectorplan.nl/Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV