slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Digitale loonstrook en AVG

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Deze verordening zorgt ervoor dat in de hele Europese Unie dezelfde privacywetgeving geldt. Stuurt u de loonstroken digitaal naar uw werknemers, is het hierna volgende van belang.

Digitale loonstrook
Indien u uw werknemer een digitale loonstrook stuurt, dient de werknemer hier uitdrukkelijk mee in te stemmen. Het advies is om de werknemer schriftelijk te laten instemmen met elektronische verzending.

Het opnemen van elektronische verzending in het personeelsreglement is niet voldoende, aangezien de werknemer niet uitdrukkelijk toestemming geeft. Neemt u daarom de wijze van verzending op in de arbeidsovereenkomst.

Bron: Leenders GielenGa terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV