slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Deadline voor indiening OPZuid 1B2 in zicht

Tot 30 november, 17:00 uur, kan nog subsidie aangevraagd worden voor projecten gericht op het sneller op de markt brengen van producten, processen en diensten. De openstelling betreft OPZuid programmaprioriteit 1B2 quot;Versterking van het valorisatievermogen binnen het MKB”.

Bent u bezig met een subsidieaanvraag in het kader van deze openstelling? Dan hebt u nog enkele dagen om deze af te ronden en met alle benodigde bijlagen in te dienen. Aanvragen die na de deadline binnen komen, of incomplete aanvragen, kunnen helaas niet in behandeling genomen worden.

Voor meer informatie over deze subsiediemogelijkheden kunt u terecht op de website van OpZuidGa terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV