slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Kom ook naar de uitreiking van de MKB L1mburg Prijs op 12 juni!

Business Club Limburg heet u van harte welkom op dinsdag 12 juni a.s. in de inspirerende designomgeving van Via Creandi Leolux. Dit prachtige bezoekerscentrum is het decor voor een boeiende avond met als klap op de vuurpijl de uitreiking van de MKB L1mburg Prijs.

Dit jaar zijn er drie bedrijven genomineerd voor de MKB L1mburg Prijs. De genomineerde bedrijven gaan niet alleen voor omzet, maar hebben maatschappelijk verantwoord ondernemen tot hun kernwaarde benoemd. De genomineerde bedrijven worden binnenkort bekend gemaakt op L1!

Ook dit jaar wordt de winnaar bekend gemaakt in een live-uitzending van L1 TV, op dinsdag 12 juni (17:55 uur) vanuit Via Creandi (Leolux) in Venlo-Blerick. Binnen het motto van winst naar waarde zal ook dit jaar weer het bedrijf dat de wereld – of althans ons stukje daarvan – aantoonbaar beter maakt er met de prijs vandoor gaan.

De MKB L1mburg Prijs is een initiatief van ondernemersorganisatie MKB-Limburg in samenwerking met L1. Het is de opvolger van de Innovatieprijs, die tien jaar lang heeft bestaan.

Meer info over het aanmelden en het volledige programma van dinsdag 12 juni vindt u in onze agenda

Een terugblik op de sfeervolle uitreiking van de MKB L1mburg Prijs van 2017:

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV