MKB-Limburg - NIEUWS - DE-GEDEELTELIJKE-LOCKDOWN-GAAT-VERDER-PERSCONFERENTIE-17112020
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

De gedeeltelijke lockdown gaat verder | persconferentie 17-11-2020

De cijfers laten zien dat de maatregelen werken, zegt premier Mark Rutte. Tegelijkertijd hoopt Rutte dat die cijfers voor extra motivatie zorgen om vol te houden. De extra maatregelen die de afgelopen twee weken golden, worden niet verlengd. Dat betekent dat er op 1,5 meter weer meer mogelijk is.

Onder meer musea, theaters, zwembaden en pretparken kunnen na een sluiting van 2 weken weer open en er mag weer gesport worden in groepslessen. Daarnaast mag je thuis weer drie gasten van verschillende huishoudens ontvangen en mag je buiten met vier personen samenkomen. In de binnenruimtes, waar mensen zitten, geldt een maximum aantal personen van 30. Helaas blijft er een algehele sluiting van de horeca en blijven evenementen verboden.

"Ik hoop dat er over twee weken een nieuw perspectief wordt geboden voor de getroffen ondernemers"”: Monique Princen, voorzitter MKB-Limburg.
 


Meld je ook nog snel aan voor de MKB Impuls Community. Daar vindt vrijdag 20 november MKB Impuls plaats in het kader van de Dag van de Ondernemer. We gaan kennis delen, netwerken en co-creëren. Samen sterker uit de crisis dan alleen! #trotsopjouwondernemerschap. www.mkblimburgondernemersplatform.nl

Leden van MKB-Limburg kunnen zich ook aanmelden via het ledenplatform

Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV