slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Cybercrime event 30 november 2017

Op donderdag 30 november organiseerde PVO het cybercrime event ‘Slot op de digitale deur’. We kijken terug op een geslaagde avond met een opkomst waar we tevreden over zijn.

In Nederland zullen in 2018 meer dan 60% van alle mkb-bedrijven slachtoffer worden van hackers. Tijdens het evenement hebben wij u een aantal handvaten gegeven om voorbereid te zijn op een dergelijke aanval. Verder zijn we ingegaan op de nieuwe AVG en wat u moet doen om gegevens te beschermen. En, ook belangrijk, wat u moet doen als het onverhoopt toch misgaat. 

Om u verder van dienst te kunnen zijn, organiseren wij gedurende het hele jaar nog een aantal bijeenkomsten rondom het thema cybersecurity. Houdt u daarom onze website goed in de gaten voor de datum van ons eindsymposium en de week van de veiligheid in oktober 2018.

Downloads uit het seminar:

  • presentatie van advocaat Rens Jan Kramer van Boels Zanders Advocaten
    Hierin kunt u de procedures rondom de voorbereiding op de nieuwe AVG nogmaals rustig nalezen.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV