MKB-Limburg - NIEUWS - CONGRESBUREAU-VENLO-VERSTERKT-ONDERNEMERSKLIMAAT
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Congresbureau Venlo versterkt ondernemersklimaat

Recent heeft het Venlo Convention Bureau het levenslicht gezien, een organisatie die congressen en zakelijke bijeenkomsten naar de regio Venlo trekt en het ontstaan van nieuwe zakelijke evenementen in de regio stimuleert. Voor ondernemers heeft het tal van voordelen, om zowel de eigen business te versterken als het ondernemersklimaat.

Het congresbureau is een initiatief van hotels en evenementenlocaties in de regio, citymarketing Venlo en met ondersteuning van de regiogemeenten en provincie Limburg. Doel is om het zakelijk toerisme een impuls te geven door organisatoren te inspireren hun congres of zakelijke bijeenkomst in de verrassend veelzijdige regio Venlo te organiseren.

Enerzijds helpt het congresbureau met kennis, netwerk en lobby om bestaande congressen van buiten de regio, naar Noord-Limburg te halen. Een hoogwaardig aanbod van hotels en evenementenlocaties in Venlo, Peel en Maas, Horst aan de Maas en Venray tezamen met een sterk economisch profiel op agro/food, logistiek, maakindustrie en toerisme maakt de regio een uitstekende bestemming voor zakelijke evenementen. Ondernemers die (bestuurs)lid zijn van een branchevereniging zijn welkom om zich te melden om gezamenlijk de bedrijvigheid en daarmee het ondernemersklimaat in de regio een impuls te geven.

Anderzijds biedt het congresbureau ondersteuning aan ondernemers met een idee voor een congres of symposium en die de kennis, ervaring en netwerk van het congresbureau kunnen gebruiken. Samen aan de tekentafel zitten om het nieuwe evenement van idee tot realisatie te brengen, zicht bieden op de mogelijkheden van de talloze locaties, in contact brengen met de juiste personen om het programma te verrijken; allemaal diensten die kosteloos verleend kunnen worden. Een evenement kan voor bedrijven en instellingen een nuttig middel zijn om kennis uit te wisselen, expertise uit te dragen en tot nieuwe samenwerkingsverbanden en business te komen.

Tot slot is het congresbureau er ook voor organisaties die een zakelijke bijeenkomst willen organiseren in de regio Venlo zoals een teambuilding, heisessie of klantendag en die op zoek zijn naar een geschikte accommodatie.

Heb je een idee voor een nieuw zakelijk evenement of heb jij de contacten om samen een bestaand congres naar deze regio te halen?
Meld je bij contactpersoon Boy Haenen van het Venlo Convention Bureau zodat we samen de bedrijvigheid in deze prachtige regio een impuls kunnen geven!

Meer informatie is te vinden op de website www.venloconventionbureau.nl,
contact: info@venloconventionbureau.nl.
 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV