MKB-Limburg - NIEUWS - COMPLEXE-SCHADE-SCHAARSTE-EN-COVID-BEMOEILIJKEN-AFHANDELING-WATERSNOOD
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Complexe schade, schaarste en covid bemoeilijken afhandeling watersnood

Tibert Lagarde van MKB-Limburg hoort van bedrijven verschillende verhalen over de afhandeling van de schade. "Er zijn bedrijven met positieve verhalen over goede tussenpersonen die meedenken en ervoor zorgen dat ze weer snel geld in handen hebben om hun zaak weer up and running te krijgen. En er zijn ook verhalen over tussenpersonen die meer als een soort politieagent optreden, met wie bedrijven voortdurend in discussie moeten. Maar over het algemeen duurt het hele proces wel lang."

Lees hier het hele artikel van NOS, 11-11-2021.

 

Om 11.00 uur zijn er ook radio Opname met Tibert Lagarde

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV