MKB-Limburg - NIEUWS - COLUMN-DOOR-VOORZITTER-MONIQUE-PRINCEN
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Column door voorzitter Monique Princen

1 juli, de dag waarop gelukkig weer meer ondernemers aan de slag mogen. Langzaam maar zeker komen we weer een beetje in een wat “normalere” situatie. Wat blijft is de 1,5 meter. Voor veel ondernemers blijft het lastig om hierdoor optimaal te kunnen ondernemen. Op dit moment is TNO bezig met onderzoeken over ventilatie. We wachten gespannen af wat hier uit gaat komen en of dit zou betekenen dat we de 1,5 meter wat los kunnen laten. Daar ondernemers nog niet op volle toeren kunnen draaien zijn we dan ook blij met het nieuwe pakket steunmaatregelen. Wilt u weten of u hiervoor in aanmerking komt. De Coronacalculator 2.0 is 1 juli live gegaan. www.coronacalculator.nl. In de vorige nieuwsbrief heb ik aangekondigd dat het weer tijd wordt om de draad op te pakken. Dat hebben we als MKB Limburg ook gedaan. Zo hebben we een fysieke bijeenkomst gehad met onze Business Partners. Het voelde goed om elkaar weer te treffen. Ook hebben we 2 nieuwe leden bijeenkomsten gehad. Fysiek op ons kantoor in Roermond, keurig op 1,5 meter afstand. Maar we willen ook al onze andere leden graag fysiek ontmoeten. We zijn nu druk bezig met het opstellen van ons programma na de zomervakantie. Op 16 en 17 september vindt Limburg Leads plaats. Dit wordt het eerste grote business event. Het worden 2 inspirerende dagen en ik hoop daar vele ondernemers te mogen begroeten.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV