MKB-Limburg - NIEUWS - COAPERATIE-PLATFORM-AGROTOERISME-OFFICIEEL-OPGERICHT
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Coöperatie Platform Agrotoerisme officieel opgericht

Een platform ter bevordering van Toerisme met focus op Agro en de onderlinge samenwerking tussen verblijfsaccommodaties en bedrijven.

Roger Smits, voorzitter van Collectief MKB Grens en Maas is afgevaardigde namens MKB-Limburg.

Op dinsdag 25 januari jl. was Stefan Satijn, gedeputeerde Provincie Limburg, samen met Janine van Hulsteijn, wethouder EZ Gemeente Gennep,  online aanwezig bij de oprichtingsvergadering van het Platform Agrotoerisme. Samen met LLTB, HAS Hogeschool, MKB-Limburg en de Gezondste Regio Noord-Limburg bouwen aan een stevig fundament onder agrotoerisme! 

Veell enthousiaste gezichten waren te zien en te enthousiasmeren bij deze oprichtingsvergadering van dit Platform Agrotoerisme. Ondernemers werden door de initiatiefnemers Gezondste Regio Noord-Limburg, HAS Hogeschool, Limburgse Land- en Tuinbouwbond en MKB-Limburg bijgepraat over de kansen van agrotoerisme en de mogelijkheden voor bedrijven in Provincie Limburg. De komende periode zullen zij hard aan de slag gaan om alles in gereedheid te brengen voor het toeristisch seizoen en de eerste arrangementen.

 
               Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV