MKB-Limburg - NIEUWS - BUSINESSPARTNERS-UWV-EEN-FRISSE-BLIK-OP-DE-ARBEIDSMARKT
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Businesspartners UWV | Een frisse blik op de arbeidsmarkt

Hoe staat ’t eigenlijk écht met de arbeidsmarkt? Krap, krapper, krapst, zo wordt het wel samengevat. Bedrijven noteren een recordaantal vacatures en de inhoud van functies gaat veranderen. Maar is er reden voor een mineurstemming? Integendeel! Want Nederland heeft nog een onbenut arbeidspotentieel van ongeveer een miljoen mensen; mensen met specifieke kennis, ervaring en vooral heel veel competenties.

Kunnen we die twee ontwikkelingen op elkaar leggen, als puzzelstukjes die naadloos in elkaar vallen? En zo ja, hoe dan? Een panklaar antwoord is er natuurlijk niet. Maar wat enorm kan helpen, is anders te kijken en anders te doen. Wat dat precies betekent? Kom op 5 november aanstaande naar ons event ‘Een frisse blik op de arbeidsmarkt’. Een inspirerend en vooral interactieve bijeenkomst voor ondernemers, directeuren en HR professionals. Onderwerpen die de revue passeren, zijn trends & ontwikkelingen, een duidelijk beeld van de regionale arbeidsmarkt (Regio in Beeld) en vooral heel veel praktische inzichten om eens op een andere manier naar uw werving- en selectieproces te kijken. Kortom: een event waar u bij wilt zijn.

Meld u zich hier aan.

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV