MKB-Limburg - NIEUWS - BUSINESSPARTNER-ZUYD-HS--COMMART-BIEDT-3000-GRATIS-ONLINE-MODULES-AAN
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Businesspartner Zuyd HS | CommArt biedt 3000 gratis online modules aan

In de afgelopen jaren heeft Businesspartner Zuyd Hogeschool samen met Universiteit Hasselt en HEC Liège 12 e-learning modules ontwikkeld over talen-en-culturen van de Euregio Maas-Rijn.

De inhoud van die modules (communicatieve bedrijfssituaties zoals offerte-onderhandelingen, smalltalk, eerste professionele ontmoeting, bedrijfspresentatie...) is gebaseerd op de uitkomsten van interviews onder representatieve MKB-bedrijven in de hele Euregio Maas-Rijn.

Deze online modules zijn sinds vorige week beschikbaar en worden aangeboden door CommArt Int. NV, een spin-off van Universiteit Hasselt.

CommArt biedt 3000 gratis online modules aan (individuele inlog voor 1 jaar) aan de eerste ondernemers die deze bestellen via  www.commart.eu  (webshop).

En wees gerust, er volgt geen vraag tot betalende verlenging na dat ene jaar. CommArt draagt dienstverlening aan de maatschappij immers hoog in het vaandel.

In deze bijlage staat aanvullende informatie over de e-modules, opgesteld door onze collega’s van Universiteit Hasselt.

Zuyd Hogeschool
dr. Mark Pluymaekers
Lector | Lectoraat Professional Communication in a Digitalizing Society
Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV