MKB-Limburg - NIEUWS - BUSINESSPARTNER-ZUYD-HOGESCHOOL-KANSEN-DIGITAL-MARKETING-INTERNATIONALISERING-VOOR-MKB
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Businesspartner Zuyd Hogeschool | Kansen Digital Marketing & Internationalisering voor MKB

Corona brengt voor ondernemers ook kansen met zich mee. We zien bijvoorbeeld dat bedrijven die nu stappen zetten in digitalisering hun kansen op succes vergroten! Ook het richten op andere (internationale) markten lijkt een kansrijke strategie.

Benchmark én gratis advies

Vul deze scan (Digital Marketing & Internationalisering) in vijf minuten in en ontvang direct een gratis online advies over hoe je op deze aspecten kunt ontwikkelen. Ook krijg je meteen een beeld van hoe jouw bedrijf scoort in relatie tot andere Nederlandse en buitenlandse bedrijven.

Het invullen van de scan duurt slechts vijf minuten. Ga naar deze link en vul hem in!

Zuyd Hogeschool en partners

Dit is een initiatief om uw bedrijf te ondersteunen in internationale en digitale zaken. Het initiatief is met steun van de Europese Unie gestart door de Euregio Chambers, Zuyd Hogeschool, Agence du Numérique en Basse-Meuse Développement. 

Meer informatie en de scan vind je hier

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV