MKB-Limburg - NIEUWS - BUSINESSPARTNER-VISTA-COLLEGE--IN-GESPREK-OVER-DIGITALISERING-TIJDENS-MKBIMPULS
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Businesspartner Vista College | in gesprek over Digitalisering tijdens MKB-Impuls

Donderdag 20 mei vindt de vijfde editie plaats van MKB Impuls. Tijdens MKB Impuls staat kennis delen, netwerken en co-creëren centraal. We hebben met MKB Impuls al meer dan 100 ondernemers met elkaar verbonden. Ben jij de volgende ondernemer?

Het thema is "Digitalisering"  VISTA Collega zal het inspiratieshot gaan verzorgen. Zijn jouw medewerkers klaar voor een gedigitaliseerde toekomst? Samen met het beroepsonderwijs maak jij je op voor de digitale wereld van morgen!’ Ferdinand van Kampen van VISTA college neemt je mee op het gebied van Leven Lang Ontwikkelen en deelt in het inspiratieshot inspirerende praktijkvoorbeelden van hoe digitalisering en de steeds meer beschikbare data jou als ondernemer écht verder kunnen helpen. De arbeidsmarkt is constant in ontwikkeling. Door digitalisering, automatisering en robotisering verandert werk in snel tempo. En de inschatting is, dat werkzaamheden van veel beroepen over vijf jaar compleet anders zijn. Om mee te groeien met deze veranderingen is het belangrijk om continu te investeren; in ontwikkeling van medewerkers én in de ontwikkeling van jezelf

Programma

Het programma duurt tot 17:15 uur, maar de ervaring leert dat de speeddates kort zijn. Daarom blijft de sessie na 17:15 uur zo lang als nodig is open voor iedereen die nog wil napraten. Net als op een échte borrel. De afgelopen edities bleven veel mensen nog lang 'hangen'.

  • 15:45 Inloop
  • 16:00 Aftrap
  • Speeddates
  • Inspiratieshot
  • In gesprek over ‘digitalisering en het gebruik van data binnen jouw organisatie’
  • 17:15 borrel (de sessie blijft open voor wie wil blijven hangen)

Link naar de Zoom-sessie: volgt

Graag tot a.s. donderdag!Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV