MKB-Limburg - NIEUWS - BUSINESSPARTNER-UWV-WERKZAAM-7-INCLUSIEF-WERKGEVERSCHAP
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Businesspartner UWV | WERKzaam #7 - Inclusief werkgeverschap

Er is weer een nieuw e-zine Werkzaam, vol nieuws en inspiratie van UWV voor werkgevers.

In deze editie laten we zien hoe werkgevers en UWV samen de krachten bundelen om mensen met een arbeidsongeschiktheidsuitkering weer duurzaam aan het werk te helpen. Twee van de Limburgse successen worden gedeeld in deze e-zine. Verhalen om trots op te zijn. Een mooie manier om onze dienstverlening onder de aandacht te brengen.  In deze e-zine vind je de volgende artikelen:

  • UWV helpt werkgevers hun vacatures op een inclusieve manier te vervullen. Lees het interview  met districtmanagers Janny van den Berge en Jan van Vessem: ‘Steeds meer werkgevers willen iets terugdoen voor de samenleving.’
  • De SVB geeft Wajongers een springplank naar een mooie toekomst. Wajonger Sara Hilferink vertelt wat dat voor haar betekende. Haar manager John Ebus en arbeidsdeskundige Frans Kaijser vullen aan.
  • Gemeente Gennep raadt iedereen aan gewoon te gaan werken met mensen met een arbeidsbeperking: ‘Pas als je eraan begint ervaar je hoeveel meerwaarde mensen hebben.’
  • WerkgeversServicepunten kunnen werkgevers helpen bij alle vragen op het gebied van personeel en wet- en regelgeving. Lees het interview met adviseur Marion Saris.
  • Welke subsidies en regelingen zijn er voor werkgevers die een werknemer met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst nemen?
  • Welke ontwikkelingen op de arbeidsmarkt zien we voor mensen in de WIA en de Wajong?

Meer lezen, klik op onderstaande link.
Veel leesplezier!Met vriendelijke groet,

T.A.H.G. (Don) Thijssen

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV