MKB-Limburg - NIEUWS - BUSINESSPARTNER-THAELES--GLOEDNIEUWE-UITGAVE-VAN-HET-EZINE-AWIJZER-IN-WERK-EN-ONTWIKKELINGA
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Businesspartner Thaeles | Gloednieuwe uitgave van het eZine “Wijzer in Werk en Ontwikkeling.”

Met gepaste trots presenteren we onze gloednieuwe uitgave van het eZine “Wijzer in Werk en Ontwikkeling.” Ditmaal een uitgave geheel in het teken van vitale organisaties. Want als we iets de afgelopen tijd wel geleerd hebben, dan is het hoe belangrijk (en tegelijkertijd hoe kwetsbaar) gezondheid en vitaliteit zijn. Dat geldt zowel voor werk als privé.

In dit magazine vind je inspirerende verhalen die je verder helpen om ook jouw organisatie een beetje vitaler te maken. Ben je geïnspireerd geraakt en nieuwsgierig naar meer? Bel ons dan! De contactgegevens van onze adviseurs vind je in het magazine.

Rest ons jou veel leesplezier en een fantastische zomer toe te wensen.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV