MKB-Limburg - NIEUWS - BUSINESSPARTNER-KOENEN-EN-CO-OPENT-VESTIGING-IN-HELMOND
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Businesspartner Koenen en Co opent vestiging in Helmond

HELMOND – Koenen en Co Accountants en Adviseurs is al decennialang een begrip voor het MKB. Als marktleider in Zuid-Nederland staan zij met een team van meer dan 250 specialisten ondernemers bij met tal van diensten op het gebied van onder andere accountancy, fiscaal en financieel advies, begeleiding bij koop- en verkooptrajecten en zelfs IT-advies rondom administratie en bedrijfsinrichting. Koenen en Co onderscheidt zich door er te zijn voordat klanten hen nodig hebben. En met vestigingen in Maastricht, Roermond en Venlo zijn zij altijd in de buurt. Vanaf september opent Koenen en Co ook een vestiging in Helmond.

Aanleiding

Koenen en Co is op dit moment alleen nog gevestigd in de provincie Limburg. Daar komt met de nieuwe vestiging in Helmond dus verandering in. De aanleiding voor het openen van dit nieuwe kantoor is de enorme en prachtige bedrijvigheid in de regio Helmond, gecombineerd met de groeiambities van Koenen en Co. Partner Bart Kranen licht toe: “Met het openen van de nieuwe vestiging kunnen we ons netwerk van klanten en personeelsleden uitbreiden, waardoor we onze hoogwaardige service kunnen (blijven) leveren aan onze klanten. Ook hier in de regio. Bovendien sluit het naadloos aan bij onze ambities om te groeien.”

Volledig dienstenpakket

De vestiging in Helmond zal het volledige pakket aan diensten van Koenen en Co gaan aanbieden. Dat houdt dus in dat MKB-ondernemers hier terecht kunnen voor advies en ondersteuning op het gebied van accountancy, fiscaal en financieel advies, Financial Advisory Services, de Werkgeversdesk, Audit & Assurance en IT Advies & Assurance.

“We zetten met de stap naar Helmond als marktleider in Limburg een stap buiten onze mooie provincie in een aanpalend marktgebied. We hebben er veel vertrouwen in dat we met onze aanpak hier snel een mooi kantoor neer kunnen zetten.”

– Nico van Knippenberg, partner Koenen en Co

Doel

Doel is om potentiële klanten in de regio Helmond kennis te laten maken met de unieke formule van Koenen en Co. Zoals gezegd onderscheidt Koenen en Co zich door er te zijn voordat klanten hen nodig hebben. Dat houdt in dat zij klanten helpen te focussen op wat er echt toe doet, vooraf tijdig zaken signaleren en proactief meedenken om de onderneming van klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Niet alleen door het juiste advies en goede begeleiding, maar ook door de laatste technologische ontwikkelingen. Zo kunnen klanten zich volledig richten op waar zij goed in zijn: ondernemen.

Toekomst

Zowel bestaande klanten als medewerkers reageren erg enthousiast op de uitbreiding. Of Koenen en Co na Helmond nog meer vestigingen gaat openen in Brabant is nog niet bekend. Nico: “Eerst willen we hier een succes van maken en de Zuidoost Brabantse klantenharten proberen te veroveren. En natuurlijk onze huidige klanten perfect blijven servicen. Wie weet wat de toekomst dan verder nog brengt.”

Adres

Koenen en Co Helmond opent vanaf september aan de Schootense Dreef 22, 5708 HZ in Helmond.

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV