MKB-Limburg - NIEUWS - BUSINESSPARTNER--MINISTERIE-VAN-DEFENSIE--DEFENSIETALENTEN
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Businesspartner | Ministerie van Defensie | Defensietalenten

Defensietalenten voor MKB Limburg

Defensie heeft jaarlijks meerdere medewerkers die als gevolg van hun tijdelijke contract de organisatie verlaten. Omdat Defensie goed werkgeverschap wil tonen zijn er in 3 landelijke regio’s, West, Noordoost en Zuid, Employability Centra (EC) opgericht.

Voor het MKB in Limburg is dat EC-Zuid. Wij van EC-Zuid bemiddelen onze kandidaten van werk naar werk. Dit kan voor u als Limburgse ondernemers heel interessant zijn. Mocht u op zoek zijn naar nieuwe werknemers dan zouden wij zo maar een interessante kandidaat voor u in ons bestand kunnen hebben.

Om u hierover te informeren hebben wij op ons website een pagina met daarop een greep uit onze talenten. Zie hiervoor https://defensietalenten.nl/dit-zijn-onze-talenten . De talenten zijn slechts bij voornaam genoemd en globaal gehouden. Lijkt een kandidaat interessant voor u, volg dan de aanwijzingen op de website en u komt in contact met mij of een van mijn collega’s.

             Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV