MKB-Limburg - NIEUWS - BUSINESS-PARTNER-ZUIDLEASE-OPEN-EEN-KANTOOR-IN-VENLO
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Business Partner Zuidlease opent een kantoor in Venlo

Zuidlease heeft weer een mijlpaal bereikt. Naast de vestiging in Sittard is er een kantoor in Venlo geopend. Met deze uitbreiding gaat Zuidlease haar lokale en regionale karakter onderstrepen en inspelen op het groeiend aantal relaties in Noord- en Midden-Limburg. Het nieuwe kantoor is gevestigd in het goed bereikbare Lebe Business Center aan de Parlevinkerweg 1 op bedrijventerrein Venlo Trade Port. Relaties kunnen in Venlo op afspraak terecht voor alle commerciële zaken.

Het kantoor in Venlo wordt de nieuwe werkplek van Marcel Idink en Rob Mans. Beiden zijn opgegroeid en woonachtig in de regio, spreken de taal en beschikken over uitgebreide leasekennis door hun jarenlange ervaring in de branche. 

Over Zuidlease
Zuidlease: ‘De sleutel naar onbezorgde mobiliteit’. Overstappen naar het gemak van zakelijk leasen? Zuidlease biedt al 26 jaar mobiliteitsoplossingen voor de zakelijke markt. Het team van 31 enthousiaste en betrokken medewerkers beheert een wagenpark van 4.500 auto’s en is volledig ingericht om u en uw bedrijf te ontzorgen. Met onderstaande leasevormen wordt invulling gegeven aan alle mobiliteitswensen:

  • Operationele Lease
  • Financial Lease
  • Shortlease
  • Starterslease
  • Sale & Lease back
  • eBike2Ride fietslease
  • Share&Ride deelauto’s
  • Mobiliteitsbudget
  • Wagenparkbeheer


Contact: venlo@zuidlease.nl
Website: https://www.zuidlease.nl/
Telefoon: 077-7630067

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV