slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Business Partner Zuidlease geeft tips voor een onbezorgde vakantie

U kent het vast wel: Vakantiestress! U gaat een paar weekjes lekker weg maar voordat u eindelijk eens écht weg bent… Gaat u met de auto op vakantie in het buitenland? Graag wijzen we u op de volgende zaken zodat u ook tijdens uw vakantie onbezorgd mobiel bent en blijft.

 • Maak uw auto klaar voor de reis! Misschien erg voor de hand liggend, maar toch… Check zeker de koelvloeistof, het oliepeil en de bandenspanning en het bandenprofiel vóórdat u een lange autoreis maakt;
   
 • Zorg ook voor de juiste uitrusting ín de auto. Het is per land verschillend wat er aanwezig moet zijn. Uit veiligheidsoverwegingen en om discussies te voorkomen met de lokale autoriteiten kunt u het beste deze checklist volgen (bron: ANWB). Denk daarnaast ook aan de benodigde vignetten en milieustickers;
   
 • Rijdt u in een leaseauto? Neem altijd een Europees Schadeformulier mee en zorg dat u het telefoonnummer van de 24/7 hulpdienst van uw leasemaatschappij opgeslagen heeft;
   
 • Vraag een machtiging voor rijden in het buitenland aan bij uw leasemaatschappij.U vindt hier ons eigen voorbeeld;
   
 • En last but not least een tip om wellicht nog wat geld te besparen; bekijk hier de actuele brandstofprijzen van heel Europa en tank aan de juiste kant van de landgrenzen!

Wij wensen u een mooie zomer en een onbezorgde (auto)vakantie! 

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV