slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Business Club Limburg - Terugblik Rolling Parkstad 2017

Op dinsdag 2 november konden 52 Limburgse ondernemers tijdens Rolling Parkstad weer kennismaken met 3 bedrijven in de regio Parkstad. Traditiegetrouw wisten de deelnemers vooraf niet welke bedrijven ze gingen bezoeken.

Na ontvangst met een lekker hapje en drankje bij ’t Weverke” in Schimmert vetrokken de deelnemers per luxe touringcar op weg naar het 1e bedrijf: Stelrad Radiator Group. Dit bedrijf, gevestigd in Nuth, produceert per jaar ca. 5 miljoen radiatoren in diverse uitvoeringen. Na een hartelijke ontvangst volgde een korte bedrijfsfilm. Daarna was het tijd om de fabriek te bezoeken en kon iedereen een kijkje te nemen in de wereld van: “een rolstaal tot plaatradiator”.

Na dit interessante ‘kijkje in de keuken’ ging het hele gezelschap verder naar Ranpak te Heerlen. Ranpak is een wereldspeler op het gebied van de productie van machines van papieren verpakkingsmaterialen. Ook hier genoot iedereen een hartelijke ontvangst. Alle deelnemers konden het gehele productieproces - van papier tot eindproduct – bekijken en kregen een goede indruk van de mogelijkheden voor diverse soorten afnemers.

Tijdens de busrit naar de laatste bestemming werd iedereen verwend met lekkere hapjes. De watertoren in Schimmert was het eindpunt van onze reis door het ondernemerslandschap van Parkstad. Hier wachtte ons de bedrijfspresentatie was van New Energy Systems. Dit bedrijf is een landelijke speler zowel op de particuliere als de zakelijke markt op het gebied van hoogwaardige energiesystemen o.a. zonnepanelen en warmtepompen. Na een interessante presentatie eindigde deze mooie reis met een goed verzorgd buffet door cateraar Maurice Kikken.

Onze reis door het boeiende ondernemerslandschap van Limburg werd vastgelegd in het volgende filmpje

We bedanken iedereen die een bijdragen heeft geleverd aan deze lange, maar geslaagde avond en kijken uit naar het vervolg van Rolling Parkstad in 2018!

Namens de organisatie Jens en Loek.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV