slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Binnenkort waterschade-debat in Tweede Kamer

Nog vóór het zomerreces komt er in de Tweede Kamer een debat over de waterschade in Zuidoost-Nederland. Dat werd vandaag bekend vlak nadat  LLTB, ZLTO, MKB-Limburg, gemeenten- en provinciebestuurders, een petitie aanboden aan de Tweede Kamer, waarin wordt aangedrongen op toepassing van de wet Tegemoetkoming schade bij rampen (Wts).

Vanuit de agrarische sector waren LLTB-voorzitter Léon Faassen en ZLTO-voorzitter Hans Huijbers aanwezig om de petitie te overhandigen. Vanuit MKB-Limburg was voorzitter Monique Princen aangesloten voor ondertekening en overhandiging. De petitie is ondertekend door onder andere gedeputeerden, verschillende wethouders, de twee Limburgse waterschappen en ondernemersorganisaties MKB Nederland en VNO-NCW

De partijen willen dat het Rijk met hulp over de brug komt na de verwoestende hagel- en regenbuien in Zuidoost-Nederland.

Bekijk hier de petitie.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV