slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Bent u voorbereid op de brexit?

Vanaf deze week start de overheid met een uitgebreide reclamecampagne over de brexit. Om de impact van de brexit voor hun eigen onderneming te onderzoeken, kunnen ondernemers op de website van de Rijksoverheid de Brexit Impact Scan invullen.

De informatiecampagne lijkt niet overbodig: Voor veel mkb'ers is het nog niet duidelijk dat zij zich nu echt moeten voorbereiden, als ze dat nog niet gedaan hebben. Een groot deel van de mkb'ers is nog niet echt met de brexit bezig. Dat bleek vorige maand uit een enquête van de Kamer van Koophandel: slechts 24 procent van de ondervraagde ondernemers zei goed voorbereid te zijn op het uittreden van het VK uit de Europese Unie. Bijna een derde is nog helemaal niet goed voorbereid.

Toch zal er waarschijnlijk veel veranderen voor de Nederlandse bedrijven die met onze overzeese buren handel drijven als het VK over twee maanden de Europese Unie verlaat.

Bedrijfsscan
Een goed begin voor ondernemer is volgens de twee betrokken ministeries het invullen van de Brexit Impact Scan. Aan de hand van die online bedrijfsscan kunnen bedrijven controleren wat ze moeten doen om zich voor te bereiden op het vertrek van het VK uit de Europese Unie.

Hulp bij Brexit
Voor het laatste nieuws over de brexit en alles wat daarbij komt kijken, kunt u als ondernemer ook terecht op de website www.hulpbijbrexit.nl

 

Bron: NOS

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV