MKB-Limburg - NIEUWS - BENT-U-ER-OOK-WEER-AAN-TOE-OM-ZAKENRELATIES-TE-ONTMOETEN-EN-TE-GAAN-NETWERKENR
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Bent u er ook weer aan toe zakenrelaties te ontmoeten en te netwerken?

Op 16 en 17 september 2020 vindt in het MECC in Maastricht Limburg Leads plaats, hét Euregionale platform waar bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen elkaar ontmoeten, kennis vermenigvuldigen en goede zaken doen.

ONZE MKB STRAAT
Als samenwerkingspartner van Limburg Leads biedt MKB-Limburg haar leden de mogelijkheid om deel te nemen aan de beurs met een stand in de MKB-straat. In de MKB-straat ontvangt MKB-Limburg twee dagen lang ondernemers en vakexperts en is er ruimte voor stands.

Kiest u voor een stand in de MKB-straat, dan presenteert u zich aan Euregionale CEO’s, bestuurders, kennisinstellingen en mede-ondernemers. Door de gunstige ligging van onze straat is er verkeer te over en zichtbaarheid gegarandeerd.

Bent u geïnteresseerd in een stand in de MKB-straat? Neem contact op via heldens@mkblimburg.nl of thissen@mkblimburg.nl en wij helpen u graag verder!

 

Niet alleen is Limburg Leads dé plek om succesvolle ondernemers en toonaangevende sprekers te ontmoeten. Limburg Leads staat ook garant voor een gevarieerd inhoudelijk programma met topsprekers. Ook is Limburg Leads twee dagen lang hét kenniscentrum rondom de thema’s circulariteit & duurzaamheid, digitalisering, talent en mobiliteit

  • Leer van de succesverhalen van topondernemers
  • Doe kennis op van experts
  • Ontmoet de meest dynamische start-ups


Kennisoverdracht gebeurt middels de verschillende presentaties van inspirerende topsprekers en succesvolle ondernemers als Twan Huys en Atilay Uslu, workshops, paneldiscussies en masterclasses. Uiteraard is er aandacht voor ondernemen in Coronatijd, met als doel te informeren en te inspireren.

Zorg dat je erbij bent en registreer hier alvast je gratis bezoek.

Wij kijken er naar uit u weer fysiek te ontmoeten. Kom daarom ook naar Limburg Leads en bezoek de MKB-straat.


 


 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV