MKB-Limburg - NIEUWS - BELGIA-EN-NEDERLAND-GELDEN-VANAF-21-NOV2021-WEER-ALS-HOOG-INCIDENTIE-GEBIEDEN-VOOR-DUITSLAND
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

België en Nederland gelden vanaf 21 nov.2021 weer als hoog incidentie gebieden voor Duitsland

Euregio heeft gisteren avond van BZK en de Staatskanselarij NRW te horen gekregen dat België en Nederland vanaf zondag 21 november 2021weer als hoog incidentie gebieden voor Duitsland gelden met alle gevolgen, die wij al kennen.

Gelukkig zijn er weer uitzonderingen voor grenspendelaars / grensgangers en ook de 24 uur regeling komt er weer. In de bijlage vindt u een samenstelling van de belangrijkste info van het “Auswärtige Amt Duitsland” en wat dit nu concreet voor de grensregio betekent.

Zoals altijd kunt u met vragen bij onze GIP adviseurs terecht!

Veel informatie is ook op de website van de grensinfopunten te vinden Coronavirus en grensganger - GrensInfoPunten (grenzinfo.eu). Update volgt binnenkort.

Hier is ook een handig tool voor burgers te vinden dat antwoord op vele vragen geeft, afhankelijk van de individuele situatie.

Hier is ook een handig tool voor burgers te vinden dat antwoord op vele vragen geeft, afhankelijk van de individuele situatie.

Maike Hajjoubi

Euregio rijn-maas-noordGa terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV