MKB-Limburg - NIEUWS - BEDANKT-VOOR-JULLIE-VERTROUWEN
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Bedankt voor jullie vertrouwen

Nog een paar dagen en dan neem ik afscheid als jullie voorzitter. Nadat ik me bijna 10 jaar heb ingezet voor MKB-Limburg is het tijd om het stokje over te dragen.

De afgelopen 6 jaar mocht ik opkomen voor jullie belangen in Limburg. Ik heb dat met heel veel plezier gedaan. Het waren niet altijd makkelijke jaren, denk maar aan de afgelopen 2 jaar. De coronaperikelen en recent nog de watersnoodramp.

Maar ik kijk ook terug op mooie momenten zoals de MKB L1Mburgprijs, de Dag van de Ondernemer, al die ondernemers die ik heb mogen ontmoeten en waar ik een kijkje in de keuken mocht nemen. En natuurlijk ook de  vele projecten die we voor jullie als ondernemers samen gedraaid hebben.

In de afgelopen jaren heb ik met veel partijen mogen samenwerken, hierbij wil ik speciaal benoemen de LLTB en LWV waarmee MKB-Limburg samen onder de naam Ondernemend Limburg veel zaken samen heeft opgepakt. Niet onbelangrijk is ook de samenwerking met de gemeentelijke en provinciale overheid waarbij de belangen van ondernemers voorop staan om zo te komen tot een goed ondernemersklimaat.

Ik wil jullie dan ook heel hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat jullie de afgelopen jaren in mij gesteld hebben. Daarnaast wil ik ook het algemeen bestuur, de regio besturen, commissies en de medewerkers van het Servicecenter heel hartelijk danken. Zonder hun inzet en steun had ik het niet gered. Ik wens mijn opvolger heel veel succes als jullie nieuwe voorzitter.

Wellicht zie ik jullie de 15e op onze Algemene Leden Vergadering of daarna op de receptie.

Leden van MKB-Limburg kunnen op het ledenplatform de aangepaste agenda bekijken, wie door het Bestuur van MKB-Limburg zal worden voorgedragen als mijn opvolger.

Ik wens jullie zowel privé en zakelijk alle goeds.

    Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV