slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Annulering: MKB-Limburg in L1 Avondgasten

In onze nieuwsbrief van woensdag 20 juni hebben we aangegeven dat Monique Princen, samen met Léon Faassen voorzitter van LLTB en Giel Braun, de nieuwe voorzitter van de LWV namens Ondernemend Limburg bij L1 Avondgasten aan tafel zouden zitten vanavond.

L1 heeft de programmering echter op het laatste moment aangepast, waardoor de inhoud van het programma is gewijzigd en het onderwerp btw-verhoging vanavond is komen te vervallen. De voorzitters van Ondernemend Limburg zullen vanavond dus niet gezamenlijk in gesprek gaan. Wij houden u op de hoogte over een nieuwe datum waar MKB-Limburg of Ondernemend Limburg bij Avondgasten vertegenwoordigd worden.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV