slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Anita Soons nieuwe Regioadviseur Zuid-Limburg

Geboren, getogen en nog steeds woonachtig in Schimmert, centraal gelegen in mijn bloeiende werkgebied Zuid-Limburg. Dit 'Limburgs Meadje' houdt van kokerellen, samen dineren met vrienden, hardlopen en reizen met mijn gezin.

Door mijn brede werkervaring en vrijwilligerswerk neem ik een groot netwerk mee. Mooie jaren heb ik o.a. beleefd bij Rabobank, Toon Hermans Huis Maastricht en LIONS Top Handbal. ' Samenspel bepaalt de kwaliteit en niet alleen de individuele goede spelers' is een belangrijke les die ik meeneem uit de sportwereld. Ik denk dat we veel kwaliteit in Limburg hebben. We zullen het alleen meer zichtbaar moeten maken. Als we dit met elkaar weten te verbinden, zal er een sterke coöperatieve kracht ontstaan waar iedereen beter van wordt. Alles wat aandacht krijgt groeit en bloeit immers.

' Lucky me' dat ik met jullie ondernemers-energie binnen MKB-Limburg mag gaan samenwerken. Graag maak ik binnenkort kennis met u en uw bedrijf. 

See you soon(s)!

Anita Soons
MKB-Limburg | Regioadviseur Zuid-Limburg

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor startende ondernemers tussen 0-5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV