slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Al 100 bedrijven kloppen aan bij MKB Sectorplan

Dat mobiliteit in deze roerige arbeidsmarkt essentieel is, wordt steeds duidelijker. Het aantal vacatures in kansrijke beroepen blijft maar stijgen, terwijl voor enkele andere functies steeds minder vraag is. Steeds meer bedrijven nemen dan ook het initiatief om anders om te gaan met hun personele behoefte en kloppen daarbij aan bij het MKB Sectorplan.

Eerste mijlpaal bereikt
Inmiddels hebben al 100 Limburgse MKB-bedrijven de vraag bij het MKB Sectorplan uitgezet en zijn de ongeveer 30 aangesloten professionele mobiliteitsadviseurs volop aan de slag om voor elke organisatie een passende oplossing te vinden. Zij maken daarbij een koppeling tussen de vraag en aanbod van personeel. Hoewel in de huidige arbeidsmarkt vraag en aanbod niet aansluiten, lukt het het Sectorplan juist wel deze koppeling te maken. Dankzij financiële steun van provincie en overheid kunnen ondernemers goedkoop gebruik maken van bij- of omscholing.

Ook voor u
Ook in 2017 blijft het MKB Sectorplan Limburgse MKB ondernemers faciliteren in het vinden van geschikt personeel voor kansrijke beroepen. Heeft u vacatures, of moet u afscheid nemen van een of meerdere medewerkers, doe dan meteen de QuickScan om te kijken of u in aanmerking komt voor deelname. Meer informatie? www.mkbsectorplan.nlGa terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV