MKB-Limburg - NIEUWS - AFSPRAAK-OVER-COMPENSATIE-AUTEURSRECHTEN-IN-GESLOTEN-SECTOREN
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Afspraak over compensatie auteursrechten in gesloten sectoren

Ondernemers in verplicht gesloten sectoren die auteursrechten betalen, krijgen 100 procent compensatie van de licentievergoeding over die periode. Dat zijn MKB-Nederland en VNO-NCW en de rechtenorganisaties Buma, Sena en Videma net als vorig jaar overeengekomen.

 

Ook bedrijfsonderdelen

De overeenkomst geldt ook voor bedrijfsonderdelen van ondernemingen die verplicht gesloten zijn geweest. Sectoren die in de periode 15 tot en met 31 december 2020 nog niet zijn gecompenseerd door Buma en Sena, krijgen die compensatie in 2021 alsnog.

 

Bron: MKB-NederlandGa terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV