MKB-Limburg - NIEUWS - AFSCHEID-VERA-SEGERS--STUURGROEP-MKB-NOORD-LIMBURG
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Afscheid Vera Segers | Stuurgroep MKB- Noord Limburg

Vrijdag 26 november 2021 hebben Marcel van Bergen en Maarten Stoffels namens de stuurgroep MKB-Noord-Limburg een bezoek gebracht aan Vera Segers. Na vele jaren van tomeloze inzet zal Vera aan het eind van dit jaar onze stuurgroep verlaten. We willen Vera heel hartelijk danken voor haar positieve bijdrage, immer kritisch oog en groot MKB hart. We hopen dat Vera, samen met haar man Ger, nog vele jaren van haar welverdiende pensioen mag genieten.

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV