MKB-Limburg - NIEUWS - ACTUELE-LOBBYDOSSIERS--ER-IS-HARD-GEWERKT
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Actuele lobbydossiers | Er is hard gewerkt!

Er is hard gewerkt!

Na 2020 is ook de eerste helft van 2021 een bewogen periode geweest voor de ondernemers. Hoe ontwikkelt zich de economie, welke coronamaatregelen zijn van toepassing, welke grote thema’s spelen er en wat kan MKB-Limburg daar namens onze leden aan bijdragen?

Er is ook dit jaar weer door MKB-Nederland, mede ondersteunend vanuit MKB-Limburg, veel werk verzet in Den Haag. Vaak zichtbaar maar misschien nog wel meer achter de schermen. Het is dan niet altijd direct zichtbaar voor onze leden. Om jullie mee te nemen in de activiteiten en de energie die ook wij als MKB-Limburg graag voor onze ondernemers investeren, een inkijk in het afgelopen half jaar.

Veel leesplezier : Actuele lobbydossiers

Monique PrincenGa terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV