MKB-Limburg - NIEUWS - AANPASSINGEN-IN-DE-COLLECTIVITEITSVERZEKERING-VGZ-VOOR-2019
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Aanpassingen in de collectiviteitsverzekering VGZ voor 2019

Zoals u wellicht weet, kunt u als lid van MKB-Limburg een collectiviteitsverzekering afsluiten bij onze partner VGZ. Dit levert niet alleen voor u, maar ook voor uw medewerkers én gezinsleden een aantal voordelen op. Zo krijgt u korting op uw polis en kunt u kiezen uit een aantal pakketten met ruime vergoedingen.

Tot 2018 hebben wij een aantal verschillende collectiviteiten gehanteerd. In overleg met VGZ is voor 2019 besloten om al onze leden binnen dezelfde collectiviteit te plaatsen, zodat het voor iedereen overzichtelijk is wat de afspraken zijn en welke voordelen hierbij horen.

Binnen de collectiviteit voor 2019 heeft u de keuze tussen twee basisverzekeringen:

  • VGZ Ruime Keuze
  • VGZ Eigen Keuze

Verder kunt u kiezen tussendrie aanvullende verzekeringen:

  • VGZ Werkt Goed
  • VGZ Werkt Beter
  • VGZ Werkt Best

en drie tandartsverzekeringen:

  • VGZ Werkt Tand Goed
  • VGZ Werkt Tand Beter
  • VGZ Werkt Tand Best

Met ingang van 2019 komt de Mix & Match aanvullende verzekering te vervallen. De vergoedingen die hierin waren opgenomen zijn nu, afhankelijk van het pakket dat u kiest, geheel of gedeeltelijk in de drie nieuwe aanvullende verzekeringen. Als u in 2018 reeds een collectiviteit had bij VGZ, heeft u inmiddels van VGZ een nieuw aanbod ontvangen voor de VGZ Werkt Polis.

Vergoedingsoverzichten
De vergoedingen van de verschillende aanvullende verzekeringen vindt u terug in de vergoedingsoverzichten.

Collectiviteit afsluiten?
Heeft u u nog geen collectiviteit via MKB-Limburg en bent u benieuwd naar de premie en de belangrijkste vergoedingen? Bekijk dan de voorwaarden en de vergoedingen van de collectiviteit op de website van VGZ.

Wijzigingen basisverzekering 2019
In uw basisverzekering van 2019 zijn een aantal wijzigingen doorgevoerd. Voor alle wijzigingen gaat u naar: www.vgz.nl/wijzigingen2019.

Uw polis aanpassen?
Bent u niet tevreden met het aanbod dat VGZ heeft gedaan? Dan kunt u uw polis aanpassen. Geef uw wijziging uiterlijk 31 december 2018 door aan VGZ via Mijn VGZ. U logt in met uw DigiD-gebruikersnaam en wachtwoord. Heeft u nog geen DigiD? Vraag deze aan via www.digid.nl.

Aanvullende informatie?
Heeft u aanvullende informatie nodig, of komt u er niet helemaal uit? U kunt op verschillende manieren contact opnemen met VGZ.

Voorwaarden en verzekeringskaarten op de website
U vindt de voorwaarden en zorgverzekeringskaarten van VGZ op www.vgz.nl/voorwaarden.

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV