slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Heb ik recht op tegemoetkoming uit de Wet tegemoetkomingen loondomein

Als u over 2018 recht heeft op tegemoetkomingen uit de Wet tegemoetkomingen loondomein (Wtl), zoals het lage-inkomensvoordeel (LIV) en het loonkostenvoordeel (LKV), dan stuurt het UWV uiterlijk 15 maart 2019 een voorlopige berekening.

De Belastingdienst stuurt u uiterlijk 1 augustus 2019 de definitieve berekening van de tegemoetkoming(en). Het bedrag ontvangt u uiterlijk op 12 september 2019.

Het lage-inkomensvoordeel is een tegemoetkoming in de loonkosten voor werkgevers die werknemers in dienst hebben met een laag loon. Hierdoor dalen de loonkosten voor de werkgevers en neemt de kans op werk voor de werknemers toe. Er zijn een viertal voorwaarden voor het LIV. Deze zijn te vinden op de site van het UWV.

Het loonkostenvoordeel is een tegemoetkoming voor werkgevers die 1 of meer oudere werknemers en / of werknemers met een arbeidsbeperking in dienst nemen of houden. Ook aan deze tegemoetkoming zitten een aantal voorwaarden die te vinden zijn op de site van het UWV.

Meer weten? Neemt u contact op met onze Business Partner Leenders Gielen:

T: 077 30 717 91
M: info@leendersgielen.nl

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV