MKB-Limburg - NIEUWS - RVO---SUBSIDIEREGELING-PRAKTIJKLEREN
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Subsidieregeling praktijkleren

Stelt u als werkgever praktijkleerplaatsen of werkleerplaatsen ter beschikking voor leerlingen of studenten, dan heeft u mogelijk recht op een subsidie vanuit de Subsidieregeling praktijkleren. Het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft aan deze subsidie diverse voorwaarden verbonden.

Hoogte subsidie
Het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen stelt tot 2023 jaarlijks 272,70 miljoen ter beschikking. Het budget wordt verdeeld over vier onderwijs categorieën en wordt verdeeld over de diverse aanvragers. De hoogte van de subsidie is op voorhand niet te zeggen. Het maximale subsidiebedrag is € 2.700,00 per praktijk-of werkleerplaats.

Administratie en aanvragen
Wilt u de subsidie aanvragen, dan heeft u een geldige praktijkleerovereenkomst nodig. Bovendien moet u een aanwezigheidsadministratie en een administratie over de voortgang hebben bijgehouden. U kunt vanaf 2 juni 9:00 uur tot en met 16 september 2021, 17:00 uur een aanvraag indienen voor het studiejaar 2020-2021.

U kunt uw aanvraag hier indienen.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV