slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Nieuw lid | Gerd van der Slik | Buro OER

OER helpt MKB-ers, ongeacht hun branche, om hun OER-kracht weer terug te vinden. Om weer te gaan “pionieren” i.p.v. te “exploiteren”. Om weer AAN de zaak te gaan werken, en minder er… IN.

Want zeg nou eerlijk….: ben je écht met de TOEKOMST bezig? Of vooral met de operatie van NU, met “hout op de kachel gooien”, en verwar je “succes” niet met “comfort”?

En voor die toekomst, MÓET je continue VERNIEUWEN; niet alleen met producten en diensten, maar ook in nieuwe afzetmarkten, of zelfs met een heel nieuw verdienmodel. Maar ook…RUIMTE maken, door OPERATIONELE problemen uit de weg te helpen.

OER helpt je daarbij met een overzichtelijke set van DIENSTEN. Reikt je nieuwe denktechnieken aan, simpele instrumenten, en een overzichtelijk proces. Middels WORKSHOPS, TRAINING en COACHING. En… gaat dan… snel weer weg… zodra je je OER-DNA weer hebt hervonden. Je bent immers niet voor niks ZELF ondernemer.

Gerd van der Slik

                        Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV