MKB-Limburg - NIEUWS - 9-OKTOBER-2019-GROEISPURT-VOOR-MAKERS
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

9 oktober 2019 | Groeispurt voor Makers

Ben jij een ondernemer uit de maakindustrie met minimaal vijf medewerkers en heb je een concrete uitdaging op het gebied van groei of innovatie? Kun je daar support of inspiratie bij gebruiken van deskundigen of andere ondernemers? Kom dan op 9 oktober aanstaande naar de Groeispurt voor Makers! Deze wordt je aangeboden door De Groeischakelaar in samenwerking met LIOF en MakeTech Platform.

In het programma staat een speeddate met deskundigen en andere ondernemers centraal. Zo kun je leren van en verbinden met interessante partijen en tevens inspiratie opdoen door de ervaringen van andere ondernemers. Programma en aanmelden: https://degroeischakelaar.nl/nieuws/groeispurt-voor-makers/Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV