MKB-Limburg - NIEUWS - 6-OKTOBER-VINDT-EERSTE-BIJEENKOMST-VAN-DE-EUREGIO-RHEINMAASNORD-PLAATS
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

6 oktober vindt eerste bijeenkomst van de euregio rhein-maas-nord plaats

De eerste economische ontwikkelingsbijeenkomst van de euregio rijn-maas-noord vindt plaats op 6 oktober 2021

Onder andere de ‘Wirtschaftsförderer’ van de Duitse gemeenten en de economische beleidsambtenaren van Nederlandse gemeenten zijn uitgenodigd. De bijeenkomst vindt plaats in de Sky Bar van het nieuwe Van der Valk Hotel in Venlo en zal worden gemodereerd door de heer Wiel Aerts.

“Het doel is de grensoverschrijdende gemeenschap van economische beleidsambtenaren te versterken en gemeenschappelijke thema’s uit te werken die ook geschikt kunnen zijn als projecten in het nieuwe Interreg VI A-programma. Het EU-financieringsvolume voor ons programma “Duitsland-Nederland 2021-2027″ bedraagt, zoals het er nu uitziet, 240 miljoen euro en dat is hoger dan het financieringsvolume van het aflopende programma. 2021 is een belangrijk jaar voor projectontwikkeling, zodat in 2022 nieuwe projecten van start kunnen gaan. Wij willen samen nieuwe grensoverschrijdende projecten identificeren”, aldus Jürgen Steinmetz, directeur van de Industrie und Handelskammer Mittlerer Niederrhein (IHK) en voorzitter van de Commissie economie en toerisme van de euregio rijn-maas-noord.

Aanmelding voor 6 oktober van 12.00 tot 18.00 uur in Van der Valk Venlo via: ausUSS@euregio-rmn.deGa terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV