slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

6 okt 2018 | Dag van de chemie

Op zaterdag 6 oktober a.s. opent Chemelot haar deuren! Wist jij dat je iedere dag wel iets gebruikt waarvan de grondstoffen op Chemelot worden gemaakt? Of waarvan de innovaties op de campus ontwikkeld zijn? De bubbels in je frisdrank bijvoorbeeld, die worden hier gemaakt. Net als de kunstmest die nodig is om graan beter te laten groeien. Zelfs in de bumper van je auto zitten materialen die geproduceerd worden op Chemelot. Nieuwsgierig naar deze wereld? Kom dan naar de Dag van de Chemie!

Tussen 10.00 en 17.00 uur ben je van harte welkom. Schrijf je wel vooraf in, want we kunnen maar een maximaal aantal bezoekers ontvangen. De minimum leeftijd is 10 jaar.

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden. Kies een tijdvak wanneer je op Chemelot arriveert om de bezoekersstroom te kunnen reguleren, eenmaal binnen mag je gerust tot 17.00 uur blijven. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging per e-mail.


Meer info over de Dag van de Chemie vindt u op de website van ChemelotGa terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV