MKB-Limburg - NIEUWS - 6-MEI-2021-DIGITALE-TEAMBUILDING-IN-TIJDEN-VAN-CORONA--CHARLEMAGNE-INTERAKTIEF
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

6 mei 2021| Digitale teambuilding in tijden van Corona | Charlemagne interaktief

Begin 2020 veranderde opeens alles. Door de Coronapandemie werden velen geconfronteerd met de noodzaak van thuis werken. Tijdelijk, dacht iedereen, maar inmiddels zijn we ruim een jaar verder en is thuis werken nog steeds de norm. En dat vergt nogal wat van werknemer én werkgever. Lag in het begin de focus op de technische details, nu komt het aspect naar voren hoe je het contact met je werknemers organiseert: hoe hou je contact met je werknemers? Hoe hou je teammeetings attractief en interessant? En hoe hou je de samenwerking optimaal?

Prof. Dr.-Ing. Susanne Mütze-Niewöhner, Abteilungsleiterin Arbeidsorganisation am Institut für Arbeitswissenschaft (IAW) der RWTH Aachen en de heer Tibert Lagarde, loopbaanadviseur en eigenaar van Lagarde&You en voorzitter van MKB Parkstad Limburg nemen u mee in dit interessante thema met adviezen en praktijkvoorbeelden.  Bezoek de bijeenkomst en laat u inspireren door de ervaringen van onze buren. Wij verheugen ons op een interactieve gedachtewisseling!

De 14e trinationale ondernemersbijeenkomst vindt plaats op donderdag 6 mei om 17.00 uur en vindt vanwege Coronamaatregelen als webinar plaats.

Aanmelding
Wij verzoeken u om ons uiterlijk 3 mei te laten weten of u wilt deelnemen. U kunt zich aanmelden via onderstaande buttons. Als u zich hebt aangemeld ontvangt u kort van tevoren de link voor de bijeenkomst.

Aanmelden via Seminarportal

Aanmelden via email

 

 

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV