slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

5 & 26 okt 2018 | Brainstormsessies aanpak ondermijnende criminialiteit

PVO en MKB-Limburg organiseren in het kader van de week van de Veiligheid, op 5 oktober en 26 oktober a.s. een tweetal brainstormsessies om nieuwe ideeën op te doen voor de aanpak van ondermijnende criminaliteit.

Vooafgaand aan de eerste brainstormsessie gaan de studenten van HS Zuyd hun creativiteit inzetten. Op 2 oktober worden studenten binnen de minor 'Innovatief ondernemen' gebrieft door politie en het Platform Veilig Ondernemen Limburg. Op vrijdag 5 oktober presenteren de studenten hun ideeën aan de aanwezige ondernemers. De ideeën die voortkomen uit de studenten worden die dag verder aangescherpt.
De ochtend wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch.
Tijd: 9.30-13.00 uur
Locatie: Steenweg 64, Sittard

Op woensdag 26 oktober organiseren PVO en MKB-Limburg een Service Design Jam. In deze aanpak wordt in een dag tijd met een aantal teams toegewerkt naar een 'prototype' van een nieuwe dienst. Onder leiding van de jonge online marketeer Peter Powell gaan de teams aan de slag. De dag wordt afgesloten met een borrel.
Tijd: 9.30-16.30 uur
Locatie: Brightlands Smart Service Campus Heerlen


Aanmelden

Heeft u goede ideeën over de aanpak van ondermijnende criminaliteit en bent u geïnteresseerd in deelname aan een van de twee workshop? Meld u dan aan bij MKB-Limburg regioadviseur Anita Soons.

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV