MKB-Limburg - NIEUWS - 4-NOV-2021-VIERT-DE-ONDERNEMERSPRIJS-LAND-VAN-CUIJK--NOORD-LIMBURG-HAAR-25JARIG-BESTAAN-IN-FESTIVALSFEER
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

4 nov 2021 viert De Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord Limburg haar 25-jarig bestaan in festivalsfeer

Op 4 november aanstaande viert De Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord Limburg haar 25-jarig bestaan in festivalsfeer. Een festival? Jazeker, het is een compleet nieuw concept! In het Ebben Inspyrium trappen ze om 17.00 uur af met het voorprogramma; een kennisfestival voor alle ondernemers uit de regio. Laat je inspireren door vooruitstrevende jonge ondernemers, die in gesprek gaan met opvallende oud-winnaars van de Ondernemersprijs. Natuurlijk denken we tijdens het kennisfestival ook aan de inwendige mens. Dit programma wordt georganiseerd in samenwerking met de Industriële Kring, Cubox Businessplatform en alle lokale ondernemersverenigingen.

Vanaf 20.00 uur staan de jonge genomineerden centraal tijdens het hoofdprogramma van De Ondernemersprijs, waarbij je tijdens een waar festival uitgebreid kennis kunt maken met Marloes Kepser, Arno van Lankveld en Wout Seuren. Ook wordt er stil gestaan bij 25 jaar Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg. In een feestelijke ambiance wordt die avond de winnaar bekend gemaakt van de juryprijs en de publieksprijs. Wie sleept deze felbegeerde award in de wacht?

Er wordt tijdens het voor- en hoofdprogramma gezorgd voor hapjes, drankjes én een gezellige setting om weer bij te praten met tal van ondernemers uit de regio.

Dus ga naar hét nieuwe ondernemersfestival van de regio! Bestel je tickets via: https://www.deondernemersprijs.nl/ondernemersprijs-2021/bestel-nu-uw-kaarten/.

Voor meer informatie, het complete programma en de line-up van het kennisfestival kijk op de website: www.deondernemersprijs.nlGa terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV