MKB-Limburg - NIEUWS - 4-JULI-2018-UITNODIGING-INNOVATION-IT
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

4 juli 2018 | Uitnodiging Innovation IT

De organisatoren streven ernaar om, middels dit event, zoveel mogelijk bedrijven in de gelegenheid te stellen zich te oriënteren op de toekomst van de ICT. Wij willen tevens bereiken dat de ondernemers kennis met elkaar kunnen maken en te brainstormen over de innovatieve ICT toepassingen en mogelijkheden van morgen.
Innovation IT 2018 biedt daarvoor een geweldig en toegankelijk platform.

Het programma van deze dag zal zijn ingedeeld in verschillende tijdsblokken. Gedurende die blokken zal een breed scala aan ICT thema´s worden toegelicht en besproken.
Zo worden er workshops gegeven en zullen keynote- en gastsprekers een inspirerend betoog houden. Er zullen bedrijfspresentaties en -pitches worden gegeven. U krijgt daardoor een heldere en transparante inkijk over hoe uw onderneming er over 5 jaar uit zou kunnen zien.
Gedurende de gehele dag kunt u met uw vragen terecht bij één van de vele experts. Zij zullen hun best doen om uw ICT vraagstukken inzichtelijk voor u te maken. Gezamenlijk, al dan niet met gelijkgezinde ondernemers, kunt u met hen over oplossingen en toepassingen brainstormen.

11.30 – 12.00 Inloop
Genodigden kunnen eerst, voordat men naar de openingszaal gaat, op het gemak het prachtige ECI gebouw verkennen.

12.00 – 12.30 Kick-off
One Squad en Regitel heten alle aanwezigen welkom en vertellen kort over het bedrijf. Geeft daarna het woord aan dhr Hans Teunissen, gedeputeerde van de Provinciale Staten Limburg.

12.30 – 16.00 Workshops
U kunt diverse workshops bijwonen. Deze worden o.a. gegeven door ROC studenten, bedrijven, Maastricht University en veel meer.


13.00 – 16.00 Keynotes
Over vele onderwerpen zullen keynotes, presentaties en pitches worden gegeven door inspirerende gastsprekers.


16.00 – 17.30 Afsluiting en netwerkborrel
OneSquad sluit de dag af, waarna de aanwezigen de gelegenheid hebben om te socializen en te netwerken.

 

Aanmelden
Meer informatie en aanmelden voor dit event kan via de website van InnovationIT.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV